De basisprincipes van laser ontharing


Het kan zijn ons sfeervolle salon daar waar persoonlijke aandacht en capaciteit essentieel bestaan. Voor ze de treatment starten produceren ze ons analyse waardoor je altijd een best mogelijke verzorging ontvangt.

Dit is heel cruciaal dat je voor de 1e laserbehandeling minimaal 4 tot 6 weken ook niet verdere harst ofwel epileert. Verder mag jouw in deze periode nauwelijks toepassing produceren betreffende een zonnebank of zelfbruinende middelen.

Tijdens ons kosteloos en vrijblijvend intakegesprek mogen wij je ons passende prijsopgaaf verrichten. Teneinde je een inzicht te geven volgen hieronder de prijsindicaties.

Elos ontharen is via uw zorgverzekeraar vergoed afhankelijk aangaande uw verzekering kan zijn dit mogelijk een vergoeding te krijgen vanwege een behandeling aangaande overbeharing in het gelaat. Klik op deze plaats teneinde te zien of u dan ook in aanmerking komt voor een vergoeding

Na een 1e behandeling is de client iedere keer na 3 dagen gebeld om te vragen of daar klachten zijn.Een behandelaar verkoopt geen gebakken lucht,aangezien het schaadt slechts maar jouw naam, en je klanten blijven weg.

Daar waar ze hun benen, oksels en schaamhaar in vroegere tijden harsten met een taaie emulsie over olie en honing werden in de jaren zeventig aangaande een vorige eeuw ontdekt dat bepaald laserlicht haarvermindering als gevolg had.

Als specialist kunnen we u dit allerbeste helpen betreffende dit permanent ontharen. Bij het kan u fiducie op een professionele en zorgvuldige werkwijze. Het zijn onze baten:

Hierdoor kunnen grote, zwarte stugge hoofdharen worden verwijderd. Dit is verder mogelijk teneinde lichte blonde, rode en grijze hoofdharen op de bikinilijn te veven. Ook werkt Elos ook op een getinte huid.

- Neem eens contact op met Anbos. Zij behoren te mogen zeggen bij welke geschillencommissie je ons klacht mag indienen. Staat verder op de site van Anbos: ... gets=true&

De harssystemen, productverpakkingen en benodigdheden hebben ons ergonomisch ontwerp, zo bestaan al die artikelen gebruiksvriendelijk en hygiënisch in toepassen.

Dit gemakkelijk het vrijkomt uit de lightsheer laser wordt door dit pigment geabsorbeerd. Dit pigment bevindt zichzelf met de hoofdhaar tussen in dit haarzakje. De laser geeft bestaan vitaliteit een fractie betreffende ons moment vrij. Die fractie over een moment kan zijn echter lang in overvloed teneinde het haarzakje te vernietigen en kort in overvloed teneinde het omliggende weefsel te ontzien. De kop met het handstuk helpt de huid website te beschermen via de huid juist te koelen tijdens het vrijkomen over sterkte.

Op deze plaats horen zij de ontharing aan op je huid- en haartype. Via het unieke koelsysteem wordt een opperhuid beter beschermd en is de mogelijkheid op beschadiging summier. Daar bestaan vijf tot 8 behandelingen voordat je volstrekt smooth raakt op de plekken welke jij wilt.

Permanent ontharen met de Lightsheer DUET kan zijn snel en nagenoeg pijnloos. Bij enkele pulsen voelt men lichte prikjes, af en toe voelt men lichte warmte ofwel men voelt niks. Het kan zijn in ieder geval in alle opzichten veel comfortabeler en niet zo pijnlijk vervolgens een verzorging betreffende de ET.

Activering aangaande de collageen-synthese hetgeen betekent het tussen kracht van lasertherapie celletsels sneller zullen fiksen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *